e-KÖNYVELÉS

Bemutatkozás

JOY TFA tax financial accounting

A JOY TFA 21. századi megoldásokat alkalmazó könyvelő és adótanácsadó vállalkozás. A JOY TFA elkötelezett a vállalkozások modernizációja, és az ebből eredő hatékonyságnövekedés mellett. Hisszük, hogy megoldásainkkal gyorsabbá, precízebbé, követhetőbbé és átláthatóbbá tehetjük vállalkozásod könyvelését.
Ide kattintva többet tudhatsz meg rólunk

Mielőtt könyvelővé váltam, a fejemben a szakmabeliekről az a kép élt, hogy 60 éves nénik, akik szemüvegesek és kockás füzetben számolgatnak. Sajnos, ez az elképzelésem a mai napig beigazolódik, ha nem is ennyire drámai módon.

Éppen ezért, amikor megálmodtam a JOY TFA-t, az vezérelt, hogy a könyvelésről kialakult korábbi kép megváltozzon, és a piacon még nem elterjedt szolgáltatást nyújtsunk.Szegedi Anikó, a JOY TFA alapítója
Szegedi Anikó

Miért fontos számomra az e-könyvelés?

Az e-könyvelés bevezetésével egy álmunk vált valóra, és a CoVID okozta helyzet igazolta döntésünk helyességét. Azonnali választ tudtunk nyújtani ügyfeleinknek, a legnehezebb időszakban is, hiszen érintkezésmentesen, csak az online felületeket használva biztosítjuk számukra a teljes értékű és kiesésmentes szolgáltatást.

Mit jelent az e-könyvelés?

Az e-könyvelésben az e- előtag ugyanúgy, mint az e-mail, vagy az e-cégjegyzék esetében, az elektronikus formátumra utal. Hívhatjuk elektronikus vagy online könyvelésnek is, mindegyik ugyanazt jelenti – elektronikus úton, online feltölteni és kezelni a számlákat. Összegyűjtöttük a lehetőségeket a hagyományos könyveléshez képest:

PAPÍRMENTES

Nem kell minden hónapban “a csomagot” eljuttatnod a könyvelőhöz.

IDŐTAKARÉKOS

Abszolút nélkülözhető a személyes kapcsolattartás, amivel megspórolható az utazás, és a parkolóhely keresése.

GYORS

Mivel minden online történik, ezért a feltöltött dokumentumok valós időben kerülnek feldolgozásra.

HATÉKONY

Az adatok azonnali elérhetőségének köszönhetően, a könyvelés jelentősen felgyorsul.

BIZTONSÁGOS

Tökéletesen vírusmentes, mivel érintkezés- és találkozómentes.

A JOY TFA e-KÖNYVELÉS további előnyei

Már a kezdeteknél szempont volt, hogy olyan programmal dolgozzunk, amely a szokásos könyvelői feladatokon túlmutatva extra funkciókkal rendelkezik. Ezért olyan vállalatirányítási rendszer alapú megoldást használunk, ami az alábbi funkciókat biztosítja, egy hagyomáynos online könyveléshez képest.

ONLINE ANALITIKA

Információk a könyvelés alapján, melyek segítségével a vezetők folyamatosan követhetik vállalkozásuk pénzügyi helyzetét. Olyan funkciókkal, mint a számlastatisztika, fejlett szűrési lehetőségek, könyvelt bank és pénztár egyenleg lekérdezés.

ÜGYFÉL OLDALI DOKUMENTUMKEZELÉS

Az ügyfél számára is elérhetők, kereshetők a könyvelésben szereplő számlák.

TÖBBSZINTŰ JOGOSULTSÁGKEZELÉS

A különféle szintű jogosultságok biztosítják, hogy a program bizonyos részeihez – és ezáltal az adatokhoz – mindig csak megfelelő személyek férjenek hozzá.

KÖNYVELŐPROGRAMBA INTEGRÁLT SZÁMLÁZÓ

Az ebben kiállított számlák adatai, azonnal bekerülnek a könyvelési rendszerbe.

ONLINE JELENLÉTI ÍV

A jelenléti ív online felületen vezethető, melynek adatai azonnal bekerülnek a könyvelőprogramba.

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI ALAPÚ RENDSZER

A könyvelőprogram létrehozásánál szempont volt a vállalatirányítási rendszer szemlélet.

HELYTAKARÉKOS (fejlesztés alatt)

A dokumentumok tárolása történhet kizárólag digitálisan.

home office munkahely, e-könyveléssel

Az e-könyvelés tapasztalatai

Megkérdeztük ügyfeleinket mit tapasztaltak az e-könyvelés bevezetése során, illetve milyen előnyökkel járt náluk, milyen fejlődés történt?
 

1

budapesti reklámügynökség, 8 alkalmazott

A cég ügyvezetőjével, az e-könyvelés bevezetése óta, egy esettől eltekintve, telefonon tartjuk a kapcsolatot, nagyobb megbeszélésekhez pedig Teams-et használunk. Mindkettőnknek kedvező ez a megoldás, hiszen így elkerülhetjük a budapesti dugókat, órákat spórolva magunknak. Kedvenc funkciója az online analitika, amit saját elmondása szerint esténként, miután lefektette a gyermekeit aludni, mindig átfut. Azt állítja, ez a szokása már többször okozott neki boldog álmokat.

2

váci asztalosipari vállalkozás, 23 alkalmazott

A cég több évtizedes múltra visszatekintő családi vállalkozás. Egy generációváltásnak köszönhetően mindenképpen modernizálni, digitalizálni akarták rendszereiket, így került képbe A JOY TFA. A tulajdonos jobb keze, aki már 30 éve a dolgozik a cégnél, félt egy új rendszer bevezetésétől, de örömmel számolt be az átállást követően, hogy munkaidejének jelentős részét másra tudja fordítani, mivel az e-könyvelésnek köszönhetően a számlák rögzítése, kezelése és keresése jelentős módon felgyorsult.
 

3

pécsi szépségszalon, 2 alkalmazott

A cég tulajdonosa csalódott előző könyvelőiben. Az új könyvelő keresése közben merült fel az e-könyvelés lehetősége, és bár szkeptikus volt a távolság miatt, mégis minket választott. A többszöri könyvelőváltások miatt, a szokásosnál is alaposabban vizsgáltuk át a cég előző évi könyveit. Nem volt egyszerű dolgunk, mert volt olyan könyvelő, akit már nem értünk el. Végül az átvilágításnak köszönhetően egy alapvető könyvelői hibát találtunk, ami miatt fél millió Forintos adó túlfizetést igényelhettünk vissza. A kapcsolattartás gördülékenyen történik, azóta is elégedett ügyfelünk.

Válassza Ön is a JOY TFA e-KÖNYVELÉSt, és tapasztalja meg jelmondatunkat:

Legyen élmény a könyvelés!