e-KÖNYVELÉS

Bemutatkozás

JOY TFA tax financial accounting

A JOY TFA 21. századi megoldásokat alkalmazó könyvelő és adótanácsadó vállalkozás. A JOY TFA elkötelezett a vállalkozások modernizációja, és az ebből eredő hatékonyságnövekedés mellett. Hisszük, hogy megoldásainkkal gyorsabbá, precízebbé, követhetőbbé és átláthatóbbá tehetjük vállalkozásod könyvelését.
Ide kattintva többet tudhatsz meg rólunk

Mielőtt könyvelővé váltam, a fejemben a szakmabeliekről az a kép élt, hogy 60 éves nénik, akik szemüvegesek és kockás füzetben számolgatnak. Sajnos, ez az elképzelésem a mai napig beigazolódik, ha nem is ennyire drámai módon.

Éppen ezért, amikor megálmodtam a JOY TFA-t, az vezérelt, hogy a könyvelésről kialakult korábbi kép megváltozzon, és a piacon még nem elterjedt szolgáltatást nyújtsunk.Szegedi Anikó, a JOY TFA alapítója
Szegedi Anikó

Miért fontos számomra az e-könyvelés?

Az e-könyvelés bevezetésével egy álmunk vált valóra, és a CoVID okozta helyzet igazolta döntésünk helyességét. Azonnali választ tudtunk nyújtani ügyfeleinknek, a legnehezebb időszakban is, hiszen érintkezésmentesen, csak az online felületeket használva biztosítjuk számukra a teljes értékű és kiesésmentes szolgáltatást.

Mit jelent az e-könyvelés?

Az e-könyvelésben az e- előtag ugyanúgy, mint az e-mail, vagy az e-cégjegyzék esetében, az elektronikus formátumra utal. Hívhatjuk elektronikus vagy online könyvelésnek is, mindegyik ugyanazt jelenti – elektronikus úton, online feltölteni és kezelni a számlákat. Összegyűjtöttük a lehetőségeket a hagyományos könyveléshez képest:

PAPÍRMENTES

Nem kell minden hónapban “a csomagot” eljuttatnod a könyvelőhöz.

IDŐTAKARÉKOS

Abszolút nélkülözhető a személyes kapcsolattartás, amivel megspórolható az utazás, és a parkolóhely keresése.

GYORS

Mivel minden online történik, ezért a feltöltött dokumentumok valós időben kerülnek feldolgozásra.

HATÉKONY

Az adatok azonnali elérhetőségének köszönhetően, a könyvelés jelentősen felgyorsul.

BIZTONSÁGOS

Tökéletesen vírusmentes, mivel érintkezés- és találkozómentes.

e-KÖNYVELÉS PLUSZ

Már a kezdeteknél szempont volt, hogy olyan programmal dolgozzunk, amely a szokásos könyvelői feladatokon túlmutatva extra funkciókkal rendelkezik. Ezért olyan vállalatirányítási rendszer alapú megoldást használunk, ami az további funkciókat biztosít, egy hagyományos online könyveléshez képest. Ismerd meg a plusz funkciókat, használd az integrált modulokat, és legyél naprakész vállalkozásod pénzügyi állapotáról.

A részletekért kattints a gombra.

Válaszd Te is a JOY TFA e-KÖNYVELÉS-t, és tapasztald meg jelmondatunkat:

Legyen élmény a könyvelés!